Capsiplex

eco slim

capsiplex pills
Ο καθένας ψάχνει για μια απλή λύση για απώλεια βάρους χωρίς να ασχολείτε με περίπλοκες δίαιτες, όπου τα κιλά συνήθως επιστρέφουν πίσω σε λίγο καιρό. Φανταστείτε να μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς κανένα κίνδυνο και χωρίς ατέλειωτες ώρες εξαντλητικής άσκησης ή δύσκολες δίαιτες.

Όλα τα πιο πάνω είναι δυνατά ακόμη και χωρίς να αποκόψετε τα αγαπημένα σας φαγητά όπως ισχυρίζονται οι κατασκευαστές του καινούργιου βοηθήματος για αδυνάτισμα –  Capsiplex. Η Βρετανική εταιρεία «Advanced Health Limited» έχει επινοήσει το Capsiplex το οποίο κάνει θραύση τον τελευταίο καιρό (ειδικά στην Αγγλία και Αμερική) σαν μία από τις πιο αποτελεσματικές κάψουλες για απώλεια βάρους.

Τι περιέχει το Capsiplex

Το Capsiplex είναι ένα εντελώς πρωτότυπο νέο συμπλήρωμα αδυνατίσματος που ενσωματώνει έξυπνα εκχύλισμα Capsicum (καυτερό πιπέρι), με μια μικρή ποσότητα καφεΐνης, μαύρου πιπεριού (Piperine) και νιασίνης (βιταμίνη Β3). Τα συστατικά του Capsiplex είναι γνωστά και ως η φόρμουλα Capsimax Plus για τη μέγιστη απώλεια βάρους. Η συνέργεια των συστατικών του Capsiplex επιταχύνει τον μεταβολισμό και την καύση του λίπους με αποτέλεσμα το χάσιμο βάρους από την πρώτη κιόλας μέρα που θα το χρησιμοποιήσετε.

Καυτερό Πιπέρι για απώλεια βάρους

Το Capsiplex  βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες της καυτερής πιπεριάς για επιτάχυνση του μεταβολισμού και κάψιμο περισσότερων θερμίδων. Το καυτερό πιπέρι έχει τεκμηριωθεί επαρκώς από αιώνες για την επίδραση που μπορεί να έχει για την απώλεια βάρους. Διάφορες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε ανθρώπους και ζώα έχουν δείξει ότι τα καυτερά πιπέρια και γενικά τα είδη Capsicum (πιπεριές γενικά) παρέχουν μεγάλο πλεονέκτημα σε ένα πρόγραμμα διατροφής για απώλεια βάρους.

Οι πιπεριές (και ειδικά το καυτερό πιπέρι) αποτελούνται από καψακινοειδεί (capsanicinoids), που αποτελούν την ομάδα των στοιχείων που προκαλούν την έντονη θερμότητα που νιώθουμε όταν τρώμε πικάντικα φαγητά. Τα Capsanicinoids βοηθούν στην επιτάχυνση της οξείδωσης των υδατανθράκων και διεγείρουν την οξείδωση του λίπους. Άλλα οφέλη των Capsanicinoids είναι ότι έχουν ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα και θα βοηθήσει να μειωθεί σημαντικά η θερμιδική πρόσληψη.

Τα Πλεονεκτήματα του Capsiplex

  • Το Capsiplex είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην απώλεια βάρους γιατί επιτυγχάνει την καύση μέχρι και 278 θερμίδων περισσότερο την ημέρα, και είναι ένα  απόλυτα φυτικό σκεύασμα χωρίς παρενέργειες.
  • Με 278 θερμίδες λιγότερες την ημέρα είναι σαν να κάνατε 20-25 λεπτά τροχάδην ή 1 ώρα γρήγορο περπάτημα.
  • Τα κιλά που θα χάσετε με το Capsiplex διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Η κατασκευάστρια εταιρεία του προϊόντος διαφημίζει μέχρι 8 κιλά σε 4 εβδομάδες, με μόνο 1 κάψουλα την ημέρα. Φυσικά εάν συνδυάσετε το προϊόν με ήπια άσκηση (π.χ 30 λεπτά περπάτημα για 3-4 φορές την εβδομάδα) θα χάσετε περισσότερα κιλά στα σίγουρα.
  • Για να επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές ιδιότητες του εκχυλίσματος καυτερού πιπεριού Capsicum πρέπει να καταναλώνετε τουλάχιστον 10 γραμμάρια την ημέρα για πολλές εβδομάδες. Με την συμπυκνωμένη ποσότητα του καυτερού πιπεριού στην κάψουλα του Capsiplex θα καρπωθείτε τα οφέλη πιο εύκολα και γρήγορα.
  • Άλλα πλεονεκτήματα του σκευάσματος  αυτού είναι  η μείωση της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης, η αύξηση της ενέργειας καθώς και η καταστολή της όρεξης.

Παρενέργειες του Capsiplex

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί οποιεσδήποτε αρνητικές παρενέργειες. Δεν συνιστάτε όμως σε άτομα αλλεργικά στην πιπεριά ή σε έγκυες γυναίκες καθώς και νεαρά άτομα κάτω των 16 ετών.

Παρόλη την ισχυρή δράση της καυτερής πιπεριάς (στο στομάχι για παράδειγμα) το Capsiplex έχει τροποποιηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ασφαλές και ήπιο για τους καταναλωτές που το χρησιμοποιούν καθημερινά. Το εξωτερικό της κάψουλας διασπάτε αργά ούτως ώστε να απελευθερώνει μικρές ποσότητες των συστατικών και την απορρόφηση τους από το έντερο και το στομάχι πιο εύκολα χωρίς ερεθισμούς.

Δοσολογία

Παίρνετε μια κάψουλα Capsiplex την ημέρα (κάθε πρωί) με ένα ποτήρι νερό. Κάθε μπουκαλάκι Capsiplex περιέχει 30 κάψουλες (για 1 μήνα).

Από πού μπορείτε να το προμηθευτείτε

Το προϊόν αυτό παράγεται στην Μεγάλη Βρετανία και διατίθεται σε διάφορες αλυσίδες φαρμακείων στην Αγγλία μόνο. Μπορείτε να το αγοράσετε όμως από το Διαδίκτυο και να σας το στείλουν ταχυδρομικώς στην Ελλάδα από την επίσημη ιστοσελίδα.

Advanced Health LTD

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.