Πώς λειτουργούν τα χάπια καταστολής της όρεξης

eco slim

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αποτυγχάνουν να επιτύχουν τους στόχους τους για απώλεια βάρους μέσω δίαιτας. Αυτοί μπορεί να έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη διατροφή που ίσως να μην είναι και πολύ «εύγευστη» είτε να οφείλεται και στην αυστηρότητα της θερμιδικής πρόσληψης. Ωστόσο, ίσως ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο ένα πλάνο διατροφής εγκαταλείπεται είναι ότι ο ευρισκόμενος σε δίαιτα απλά δεν μπορεί να αντισταθεί στην λαιμαργία του για συγκεκριμένα φαγητά.

Αφού έχετε φάει ένα γεύμα, το σώμα σας μετατρέπει το φαγητό σε γλυκόζη έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον οργανισμό σας. Τα υψηλότερα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα είναι αυτό που σας βοηθά να αισθάνεστε πλήρης, αφού έχετε φάει. Ωστόσο, καθώς το σώμα σας χρησιμοποιεί τη γλυκόζη, τα επίπεδα μειώνονται και θα αρχίσετε να νιώθετε ότι θέλετε ένα σνακ ή γλυκό. Αυτό είναι συνήθως ένα αδύναμο σημείο για κάποιον για να τρέξει τελικά στο ντουλάπι με τα μπισκότα και τα σνακ!

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο θα βρείτε τον εαυτό σας να υποκύπτει στο πόθο σας για «γουρουνιές» είναι γιατί έχετε συνηθίσει να «τσιμπολογάτε» συχνά, και η πείνα σας εξαρτάτε από τη συμπεριφορά περισσότερο παρά από το μεταβολισμό. Θα χρειαστεί χρόνος για το σώμα σας να προσαρμοστεί στα νέα, χαμηλότερα σε θερμίδες ποσά φαγητού, και μέχρι να το κάνει, θα νιώθετε πεινασμένοι σχεδόν όλη την ώρα.

Χρησιμοποιώντας κατασταλτικά της όρεξης
Ένας τρόπος να καταπολεμήσετε τη λαιμαργία είναι να εξετάσετε τη περίπτωση των χαπιών που καταστέλλουν την όρεξη σας. Αυτά είναι διαθέσιμα τόσο με συνταγή όσο και από επιλεγμένα φαρμακεία ή από το Διαδίκτυο.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που τα κατασταλτικά της όρεξης μπορεί να είναι σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.

Κάποια κατασταλτικά της όρεξης δουλεύουν κάνοντας το σώμα σας να πιστεύει ότι είστε  χορτάτος, ανεξάρτητα από το πότε έχετε φάει πραγματικά, και συνεπώς μειώνοντας την όρεξή σας. Συνεπώς τρώτε λιγότερο από ό,τι θα κάνατε κανονικά.

Μερικά κατασταλτικά της όρεξης επίσης βοηθούν να αυξήσετε το μεταβολισμό σας και να κάψετε θερμίδες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε τις τροφές που σας αρέσουν (με μέτρο φυσικά), ενώ εξακολουθείτε να χάνετε βάρος. Το όφελος επίσης είναι να σας βοηθήσει στο να βρείτε τη κατάλληλη δίαιτα καθώς δεν χρειάζεται να περιορίσετε δραστικά τη διατροφή σας.

Ένα άλλο πρόβλημα με την υπερβολική αύξηση του σωματικού βάρους είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις, το στομάχι έχει αυξηθεί σε μέγεθος για να φιλοξενήσει τις μεγάλες ποσότητες των τροφίμων που έχει να χειριστεί. Σε αυτό το πρόβλημα τα κατασταλτικά της όρεξης βοηθούν σημαντικά. Εάν είστε σε θέση να μειώσετε τη φυσική ποσότητα της τροφής που τρώτε κάθε μέρα, τότε το στομάχι θα επιστρέψει στο κανονικό του μέγεθος και απλά δεν θα απαιτεί τόσο πολλή τροφή για να αισθάνεστε ικανοποιημένοι.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κατασταλτικά της όρεξης;
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζεται να λαμβάνουν κατασταλτικά της όρεξης για μεγάλο διάστημα. Γενικά μερικές εβδομάδες ή μήνες είναι αρκετά για να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την αρχική πίεση του πόθου σας για φαγητό και να αρχίσετε να επαναφέρετε το σώμα σας σε κανονικό πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής. Τα κατασταλτικά της όρεξης μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε το στόχο σας για απώλεια βάρους σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και λίγη άσκηση.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.