Μάθετε πως να χάσετε βάρος με αυτοκόλλητα αδυνατίσματος

eco slim

Τα αυτοκόλλητα αδυνατίσματος με βότανα δουλεύουν με την διάχυση των συστατικών τους στην κυκλοφορία του αίματος μέσω του δέρματος. Η διαδικασία αυτή είναι γνωστή και ώς “δια δερμική”. Τα έμπλαστρα αδυνατίσματος δεν είναι καινούργιο φαινόμενο, εφόσον υπάρχουν ήδη έμπλαστρα νικοτίνης ή ακόμα και χορήγησης ινσουλίνης για τους διαβητικούς.

Τα έμπλαστρα αδυνατίσματος επισκιάζουν τα παραδοσιακά χάπια δίαιτας εφόσον είναι μια μορφή αδυνατίσματος πιο ασφαλή και με καθόλου παρενέργειες.

Τα πάτς αδυνατίσματος με βότανα δουλεύουν μειώνοντας την όρεξη και αυξάνοντας τον μεταβολισμό με αποτέλεσμα την καύση θερμίδων και λίπους. Τα συστατικά στα αυτοκόλλητα διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα, εντούτοις όλα έχουν κοινό στόχο το να βοηθήσουν τον χρήστη να χάσει βάρος, όπως και τα παραδοσιακά χάπια αδυνατίσματος. Τα συστατικά στα χάπια όμως δεν απορροφώνται όλα στο αίμα (αρκετά χάνονται από τα οξέα του στομάχου), κάτι που δέν συμβαίνει με τα έμπλαστρα όπου μέχρι και 95% των συστατικών απορροφώνται από τον οργανισμό. Επίσης, ένα έμπλαστρο την ημέρα είναι αρκετό, σε σύγκριση με τα χάπια όπου ίσως χρειάζονται 2-3 κάθε μέρα. Το έμπλαστρο δηλαδή δεν θα σας προκαλέσει ποτέ δυσφορία στο στομάχι.

Πολλά πάτς αδυνατίσματος περιέχουν συστατικά όπως Guarana, 5HTP, λινέλαιο, λεκιθίνη κτλ. αν και τα συστατικά διαφέρουν από έμπλαστρο σε έμπλαστρο. Η λειτουργία τους βασίζεται στην σταδιακή αποδέσμευση των συστατικών στο αίμα (διαμέσου του δέρματος). Κατά την διάρκεια της ημέρας απελευθερώνεται μια συνεχόμενη δόση των συστατικών.

Μόλις τα συστατικά βρεθούν στο αίμα κατευθύνονται στον θυρεοειδή αδένα, καθώς είναι αυτός που ρυθμίζει τον μεταβολισμό μας. Στην συνέχεια ωθούν την παραγωγή ιωδίου που βοηθά στην καύση θερμίδων και λίπους. Επίσης τα συστατικά μειώνουν την όρεξη ούτως ώστε την πρόσληψη λιγότερου φαγητού. Έτσι τα φυσικά έμπλαστρα αδυνατίσματος δουλεύουν με δύο τρόπους: Με την αύξηση του μεταβολισμού για καύση περισσότερων θερμίδων και με την μείωση της όρεξης για πρόσληψη λιγότερου φαγητού. Το αποτέλεσμα είναι ότι βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Υπάρχουν πολλά αυτοκόλλητα αδυνατίσματος στην αγορά, αλλά εκτιμούμε από την έρευνα μας που κάναμε για εσάς ότι το καλύτερο που υπάρχει (ίσως και το πιο φτηνό) είναι το Slim Weight Patch. Αυτό το έμπλαστρο αδυνατίσματος έχει υποβληθεί σε αυστηρούς ιατρικούς ελέγχους και είναι κλινικά εγκεκριμένο. Βολικό στη χρήση, μικρό και διακριτικό, θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος αβίαστα και εύκολα, δεν έχει παρενέργειες και είναι ακόμη και αδιάβροχο ώστε να μπορείτε να κολυμπάτε το καλοκαίρι χωρίς πρόβλημα.

Απλά εφαρμόστε ένα αυτοκόλλητο στο δέρμα σας κάθε πρωί και αφήστε το να λειτουργήσει κατά την διάρκεια της ημέρας. Για παράδειγμα το Slim Weight Patch έρχεται σε κουτάκι των 30 για διάρκεια 1 μηνός. Εώς και 95% των συστατικών του Slim Weight Patch απορροφώνται στο αίμα και κατευθύνονται αμέσως στα κύτταρα για να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος για περισσότερες λεπτομέρειες.