Πώς να σταματήσετε να τσιμπολογάτε στο χώρο εργασίας

eco slim

Όλοι είχαμε την εμπειρία να πηγαίνουμε  στην εργασία μας γεμάτοι από καλές προθέσεις για την διατροφή της ημέρας ωστόσο να ενδίδουμε τελικά σε «γλυκούς» πειρασμούς και ανθυγιεινά σνάκς. Τα τσιμπολογήματα στην εργασία δεν είναι πλέον επιλογή αν θέλετε να διατηρήσετε την σιλουέτα σας.

Όλα πάνε καλά μέχρι τώρα, σκέφτεστε, ωστόσο σε λίγο το στομάχι σας αρχίζει να γουργουρίζει. Νιώθεις την πείνα να έρχεται και σκέφτεσε  ότι είναι σχεδόν ώρα του μεσημεριανού. Παρατηρείς το ρολόι και βλέπεις ότι είναι μόνο 10:30 π.μ. «Θα αντέξω μέχρι το μεσημεριανό» λέτε στον εαυτό σας αλλά το στομάχι σας έχει άλλες ιδέες. Προσπαθείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο, αλλά το μόνο πράγμα που το μυαλό σας σκέφτεται είναι η σοκολάτα και τα γλυκά. Δεν μπορείτε να αντέξετε άλλο και τρέχετε στην καντίνα ή στο περίπτερο παραδίπλα. Ενδίδεις τελικά στον πειρασμό και απλά επαναλαμβάνεις στον εαυτό σου ότι από αύριο θα αλλάξεις και θα αποφύγεις τα τσιμπολογήματα στην εργασία, κάτι που ενδόμυχα ξέρεις ότι δεν θα κάνεις πότε.

Τα ανθυγιεινά σνάκ και τα τσιμπολογήματα κατά την διάρκεια της εργασίας είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τη μεγάλη πλειοψηφία από εμάς. Ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει περίπου 40-50 ευρώ το μήνα σε σνακ. Ωστόσο, δεν πρέπει να είναι έτσι.

Υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να σταματήσετε τα σνακ κατά την εργασία. Το γραφείο δεν χρειάζεται να είναι το μέρος που θα παραδώσετε όλη σας την θέληση στο θέμα της καλής διατροφής. Παρακάτω σας παραθέτουμε 6 τρόπους για να σας βοηθήσουν να κόψετε τις γλυκές απολαύσεις στο γραφείο σας:

1. Παραμείνετε ήρεμοι και αποβάλετε το άγχος
Το άγχος είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους τα τσιμπολογήματα και τα σνακ κατά την εργασία είναι τόσο δύσκολο να ελεγχθούν. Εάν μπορείτε να μείνετε χαλαροί με το να προγραμματίζετε αποτελεσματικά τον φόρτο εργασίας σας τότε θα είναι ευκολότερο να πείτε όχι στα ανθυγιεινά σνακ.

2. Πάρτε φρούτα στο γραφείο
Παίρνοντας μαζί σας φρούτα στο γραφείο θα σας δώσουν μια εναλλακτική επιλογή για τη σοκολάτα, κέικ και πατατάκια. Ακόμη καλύτερα, δεν θα χρειάζεται καν να αφήσετε το γραφείο σας για να τα προμηθευτείτε.

3. Φάτε δημητριακά με πολλές φυτικές ίνες

Οι φυτικές ίνες είναι εξαιρετικές στο να κόβουν την όρεξη σας. Ένα μπολ για πρόγευμα με δημητριακά γεμάτα φυτικές ίνες (ολικής αλέσεως) θα σας βοηθήσει να νιώθετε χορτάτοι για πολλές ώρες.

4. Μην κρατάτε κέρματα στο πορτοφόλι σας
Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης στο χώρο εργασίας. Χωρίς κέρματα στην τσέπη σας σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα αυτόματης πώλησης εύκολα.

5. Κρατήστε τον εαυτό σας απασχολημένο
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι συχνά τσιμπολογάτε επειδή είστε βαριεστημένοι. Εάν μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας απασχολημένο τότε δεν θα σκέφτεστε στην πείνα σας και συνεπώς τα σνακ.

6. Επενδύστε σε βοηθήματα καταστολής της όρεξης
Αυτός είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μειώσετε την πείνα σας και να σταματήσετε τα τσιμπολογήματα κατά την διάρκεια όλης της μέρας. Τα χάπια μείωσης της όρεξης  είναι μικρά χάπια που μπορείτε να παίρνετε κάθε μέρα τα οποία δίνουν σήματα στον εγκέφαλο ότι είστε χορτασμένοι και δεν χρειάζεστε περισσότερη τροφή. Είναι απόλυτα ασφαλή και θα σας βοηθήσουν να επανακτήσετε την θέληση σας στο να ελέγξετε την όρεξη σας.

Από την έρευνα μας στο Διαδίκτυο και από τις συστάσεις αρκετών καταναλωτών στο εξωτερικό, το καλύτερο φυτικό συστατικό για καταστολή της πείνας είναι το Hoodia Gordonii από την Νότια Αφρική. Το καλύτερο προϊόν σε χάπι που περιέχει μόνο 100% Hoodia Gordonii είναι το UniqueHoodia. Χρησιμοποιεί μόνο την καθαρότερη Hoodia Gordonii από τη Νότια Αφρική, η οποία έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στη καταστολή της όρεξής σας. Επίσης είναι απόλυτα ασφαλές βοήθημα που μπορεί να μειώσει την πρόσληψη θερμίδων μέχρι και κατά 2.000 θερμίδες την ημέρα, κάτι που σημαίνει σίγουρη απώλεια βάρους. Μάθετε περισσότερα για το πώς να σταματήσετε τα τσιμπολογήματα  με το UniqueHoodia από αυτό το άρθρο.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.