Η Δίαιτα της Λεμονάδας

eco slim

Η δίαιτα αποτοξίνωσης της λεμονάδας (master cleanse ή lemonade diet) είναι μια μέθοδος αποτοξίνωσης του σώματος που πολύ απλά πίνετε μόνο ένα υγρό μείγμα από φρέσκο χυμό λεμονιού, σιρόπι από σφεντάμι (maple syrup) και πιπέρι καγιέν (μαύρο πιπέρι) για 10 ημέρες για να καθαρίσετε τα εσωτερικά όργανα από τις τοξίνες. Αυτή η διατροφή θα βοηθήσει το σώμα και τα εσωτερικά συστήματα για να απαλλαγούν από κάθε τοξίνη που συσσωρεύεται στους ιστούς, το αίμα και τα όργανα. Οι τοξίνες αποβάλλονται εκτός του σώματος μας μέσω της κανονικής οδού (από το έντερο), με αποτέλεσμα την αποβολή των σωματικών αποβλήτων και των επιβλαβών στοιχείων, αφήνοντας πίσω μόνο τα θρεπτικά στοιχεία, αυτά δηλαδή που προέρχονται από τα τρόφιμα και τις πηγές καυσίμων.

Οι οπαδοί επίσης της δίαιτας της λεμονάδας (Master Cleanse)  ισχυρίζονται ότι η δίαιτα αυτή είναι σε θέση να βοηθήσει το σώμα να απορρίψει δηλητηριώδεις ουσίες και άλλα ανεπιθύμητα στοιχεία. Οι ανεπιθύμητες τοξίνες φέρνουν τον οργανισμό μας εκτός ισορροπίας, προκαλώντας έτσι ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας. Το Master Cleanse βοηθά να απαλλαγούμε από αυτές τις επιπλέον τοξίνες από το εσωτερικό του σώματος.

Όπως είπαμε πιο πάνω, η δίαιτα της λεμονάδας ονομάζεται επίσης και Master Cleanse και υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό. Όταν είστε σε αυτή τη δίαιτα, επιτρέπεται μόνο να πίνετε υγρό μίγμα λεμονάδας και τα στερεά τρόφιμα είναι εντελώς απαγορευμένα. Αυτή η διατροφή λεμονάδας διαρκεί μέχρι 10 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η αποτοξίνωση αυτή επιτρέπει στο σώμα να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή και ισορροπημένη του κατάσταση. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στερεά τρόφιμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν θα υπάρξει καμία συσσώρευση τοξινών και δηλητηριώδεις ουσίες.

Το μειονέκτημα της δίαιτας αυτής είναι ότι είναι πολύ δύσκολη να την ακολουθήσετε αφού για 10 ολόκληρες ημέρες δεν πρέπει να φάτε στερεά τροφή. Η εναλλακτική λύση είναι να κάνετε την δίαιτα της λεμονάδας με το ειδικό συμπλήρωμα διατροφής Lemonade Diet Weight Loss. Αυτό το χάπι θα σας βοηθήσει να χάσετε 6-7 κιλά μέσα σε 14 μέρες και ταυτόχρονα θα αποτοξινωθείτε. Το συμπλήρωμα αυτό έρχεται με ειδικό πλάνο διατροφής και άσκησης για να χάσετε τα κιλά χωρίς να λιμοκτονήσετε !!

Όσοι τάσσονται υπέρ αυτού του τύπου δίαιτας ισχυρίζονται ότι η δίαιτα λεμονάδας τους έχει βοηθήσει με πολλούς τρόπους που είναι επωφελείς για το σώμα τους. Για παράδειγμα:

– Έλεγχος βάρους

– Αύξηση της ζωτικότητας

– Ίαση χρόνιων παθήσεων

– Το επίπεδο της ενέργειας ενισχύθηκε

Ενώ η Master Cleanse έχει τα οφέλη της, είναι απαραίτητο να συμβουλευθεί επαγγελματίες στον ιατρικό τομέα προτού να εμπλακείτε σε αυτό το είδος της διατροφής. Ο λόγος είναι επειδή αυτό το είδος της διατροφής είναι πολύ περιοριστική και μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνες καταστάσεις εάν δεν αντιμετωπιστεί με προσοχή.
Η συνταγή της δίαιτας λεμονάδας:
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας σιρόπι από σφεντάμι βαθμού B
1 / 10 κουταλάκι πιπέρι καγιέν σε σκόνη
10 ουγκιές φιλτραρισμένο νερό (1 ποτήρι περίπου)

Η πιο πάνω συνταγή είναι για 1 σερβίρισμα. Πρέπει να καταναλώνετε 6-10 σερβιρίσματα κάθε μέρα για διάστημα 10 ημερών.

Για το ειδικό συμπλήρωμα διατροφής Lemonade Weight Loss Diet ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.